Informatie

hoe laat?

programma

Little Hat (NL)

Little Hat mixt het allemaal door elkaar in een meedogenloze groove die flowt alsof ‘ie van een one-man band komt.

The Freaky Buds (FR)

De Freaky Buds hebben hun wortels diep verankerd in de klassiekers van elektrische blues.

Harlem Lake (NL)

Harlem Lake is de nieuwe bluesrock sensatie van Nederland.

Crystal Thomas feat. Luca Giordano (USA/ITA)

Hoewel Crystal Thomas eigenlijk in Shreveport / Louisiana woont, groeide ze op met het luisteren naar muziek die zijn oorsprong vond in de Lone Star staat Texas.

Birdmens (UK)

Als individuen worden de leden wereldwijd geprezen als enkele van de beste ambassadeurs van het genre.

Talkin’ Blues Band feat. Delta Ladies (NL)

Ze zijn een lekker geoliede band die door heel Nederland, Duitsland en België toert en diverse festivals, theaters en andere muziekpodia aandoet, en soms ook een gezellige muziekkroeg.

Routebeschrijving

Route en parkeren Bluezy Bluesfestival Ridderkerk

De Fakkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid (gratis!) op het parkeerterrein. Wij willen u wel ten strengste aanbevelen in de parkeervakken te parkeren. En niet in het gras of langs de stoep. De politie controleert zeer regelmatig!!

U kunt ook parkeren op het aan de overkant gelegen bedrijventerrein aan de Kastanjelaan of op het parkeerterrein van sportpark het Reijerpark aan de overkant. Doe er uw voordeel mee!! Afgelopen jaargang heeft de politie enkele bekeuringen uitgeschreven en dat is altijd zonde geld.

Openbaar vervoer

D.m.v. het openbaar vervoer is De Fakkel ook prima te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van diverse buslijnen (o.a. R-NET 489). Ook met de streekbus 290 kan men gemakkelijk uitstappen bij halte 'Sportlaan'. Voor een compleet reisadvies raadpleeg: 9292.nl

Met de auto

Wat je ook doet, er is altijd wel een handig moment om even je route te checken.

Rolstoelvriendelijk

Sporthal de Fakkel is rolstoelvriendelijk, de zaal is gelijkvloers en dus zeer goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel. Tevens is er een riant invalidentoilet aanwezig. Voor de ingang van de sporthal zijn speciaal een aantal parkeerplaatsen voor gehandicapten aanwezig.

Wanneer je hier gebruik van wenst te maken dien je dit op voorhand even door te geven aan ons in verband met de beperkte beschikbaarheid. In overleg met de politie zijn wij dan in staat om mogelijk een goed alternatief aan te bieden, mocht de beperkte beschikbare plaatsen reeds vol zijn, maar dit dien je minimaal 3 dagen van te voren aan ons door te geven via ons emailadres: info@bluezybluesfestival.nl

Huisregels

Betreding van het festival geschiedt op eigen risico. Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk, evenals de medewerkers / vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden. Dit geldt ook voor het gebruik van de garderobe.

Op verzoek van de barmedewerkers en/of veiligheidsmedewerkers dien je je te kunnen legitimeren. Heb je geen geldige legitimatie (Paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en de beveiliging ziet hier reden toe kan toegang tot het festival worden ontzegd.

Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings) personeel dienen opgevolgd te worden. Bij verdenking van een op het Bluezy Bluesfestival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het Bluezy Bluesfestival zal worden ontzegd.

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren. Het is verboden tijdens het festival drugs te gebruiken, te bezitten of te verhandelen, bij constatering hiervan heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het Bluezy Bluesfestival te ontzeggen. In sommige gevallen zal je worden overgedragen aan de politie. Er vinden actieve controles plaats. Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

Softdrugs, harddrugs, etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, paraplu’s, wandelstokken (medische krukken en hulpmiddelen uitgezonderd), (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, vervoersmiddelen, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale mobiele telefoons met een camera/foto functie).

Wil je wel fotograferen met professionele apparatuur? Neem dan eerst contact op via de mail met het bestuur van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk: info@bluezybluesfestival.nl

Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden. Zonder toestemming van de organisatie staan wij het niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festivalterrein en parkeerterrein. Wil je wel reclame maken? Stuur dan eerst even een mailtje naar info@bluezybluesfestival.nl

Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

In de zaal is het niet toegestaan om met glaswerk of borden te komen, deze dienen in het horeca-gedeelte te blijven. Uitsluitend plastic glazen mogen de zaal in.
Roken is binnen niet toegestaan.
Inzet van de aanwezige EHBO kan dit gevraagd worden bij de kassa aan de ingang van het festival. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

Meer informatie?

Staat de gewenste info hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.