Huisregels

Alcohol- en Drugsbeleid
Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren. Het is verboden tijdens het festival drugs te gebruiken, te bezitten of te verhandelen, bij constatering hiervan heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het Bluezy Blues Festival te ontzeggen. In sommige gevallen zal je worden overgedragen aan de politie. Er vinden actieve controles plaats. Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

Legitimatie
Op verzoek van de barmedewerkers en/of veiligheidsmedewerkers dien je je te kunnen legitimeren. Heb je geen geldige legitimatie (Paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en de beveiliging ziet hier reden toe kan toegang tot het festival worden ontzegd.

Opvolgen aanwijzingen en instructies
Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings) personeel dienen opgevolgd te worden. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd.

Laat vooral thuis:
Softdrugs, harddrugs, etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, paraplu’s, wandelstokken (medische krukken en hulpmiddelen uitgezonderd), (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, vervoersmiddelen, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale mobiele telefoons met een camera/foto functie).
Wil je wel fotograferen met professionele apparatuur? Neem dan eerst contact op via de mail met het bestuur van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Handel en promotie
Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden. Zonder toestemming van de organisatie staan wij het niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festivalterrein en parkeerterrein.
Wil je wel reclame maken? Stuur dan eerst even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Video-, foto- en geluidsopnamen
Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Eigen risico
Betreding van het festival geschiedt op eigen risico. Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk, evenals de medewerkers / vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden. Dit geldt ook voor het gebruik van de garderobe.

Overige zaken en situaties
In de zaal is het niet toegestaan om met glaswerk of borden te komen, deze dienen in het horeca-gedeelte te blijven. Uitsluitend plastic glazen mogen de zaal in.
Roken is binnen niet toegestaan.
Inzet van de aanwezige EHBO kan dit gevraagd worden bij de kassa aan de ingang van het festival.
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.