Programma 30 maart 2019

 • Black Cat Biscuit (B)

  Aanvang: 15.00 uur

 • Joe Undercover (NL)

  'The Dutch Joe Cocker Band'
  Aanvang: 16.00 uur

 • Dany Franchi (ITA/USA)

  Aanvang: 17.30 uur

 • Joey Blu & BluezBone (USA/NL)

  Aanvang: 19.00 uur

 • Tony Coleman (USA/ITA)

  & Henry Carpaneto 5Tet
  Aanvang: 20.30 uur

 • Bernard Allison Group (USA)

  Aanvang: 22.00 uur

5e band geboekt, nog 1 band dan is het compleet!

Black Cat Biscuit (Winnaar Belgian Blues Challenge 2018)

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’ gebracht door vijf gedreven muzikanten!
Yasser (Six-pack, Wood & Roses) is uw gastheer met een in alcohol doortrokken blues stem die toch met vaste hand zijn swingende gitaar en de rest van de band leidt.

Patrick ‘P.Daddy Alley’ Indestege (Big Mama’s Kitchen, Rhythm Bombs, Elmore D, Ale & Alley) op contrabas vormt met Jeffrey Gijbels (Belgium’s Got Talent, Festeyn) op drums een vertrouwde rhythm section die swingt als een tiet!
Stanley Patty (Doctor Rhythm, Phil Bee and the Buzztones, Rhythm Bombs, The Loveveins) is één van de meest gewaardeerde bluesgitaristen in de Benelux, zijn sound is een mix van zijn voorbeelden Magic Sam, Albert Collins en Johnny Guitar Watson, vermengd met zijn eigen typische gevoel en techniek.

Mr Mark Sepanski (the Monday Lovers, Six-pack) blaast de ziel uit zijn lijf en bekeert de laatste twijfelaars tot het Bluesdom.
Black Cat Biscuit speelt een bezwerende gig die je niet mag missen, hierna zal niets meer hetzelfde zijn!

https://youtu.be/dzV4nn4hsk4


Wij zijn blij met onze sponsors: