Programma 30 maart 2019

 • Black Cat Biscuit (B)

  Aanvang: 15.00 uur

 • Joe Undercover (NL)

  'The Dutch Joe Cocker Band'
  Aanvang: 16.00 uur

 • Dany Franchi (ITA/USA)

  Aanvang: 17.30 uur

 • Joey Blu & BluezBone (USA/NL)

  Aanvang: 19.00 uur

 • Tony Coleman (USA/ITA)

  & Henry Carpaneto 5Tet
  Aanvang: 20.30 uur

 • Bernard Allison Group (USA)

  Aanvang: 22.00 uur

Big Daddy Wilson (USA/IT)

Big Daddy Wilson is geboren in Edenton een klein stadje in North Carolina. "We waren erg arm maar ik had een zeer mooie jeugd", herinnert Wilson.

"Mijn zussen en ik werden opgevoed door mama en oma. We leefden een simpel leven, we gingen elke zondag naar de kerk. Ik werkte toen ook op de tabaksplantage en in de katoenvelden, ik was een echt landkind. "

Wilson zong in de kerk maar hij dacht nooit dat hij ooit op een podium zou staan, ik was extreem verlegen. Na zijn schooltijd ging hij bij het Amerikaanse legeren werd in Duitsland gestationeerd. Als een arme zwarte man in het zuiden waren immers banen nauwelijks te vinden. Na zijn dienst heeft hij besloten om in Duitsland te blijven wonen en kwam via een kleine Duitse club in aanraking met de blues. "Ik wist niets van de blues, ik wist niet wat het was, maar het zat al in mijn bloed. Sinds die avond ben ik de blues gaan zingen."

Wilson toerde over de hele wereld. In ruim 15 verschillende landen had hij het voorrecht om zijn liedjes te zingen in vele clubs, theaters, festivals, radio en tv. Zijn stem is tijdloos, klassiek, maar vooral ook authentiek en volgens de critici ‘unshakebly magic’.

Website: www.bigdaddywilson.com


Wij zijn blij met onze sponsors: