Programma 30 maart 2019

 • Black Cat Biscuit (B)

  Aanvang: 15.00 uur

 • Joe Undercover (NL)

  'The Dutch Joe Cocker Band'
  Aanvang: 16.00 uur

 • Dany Franchi (ITA/USA)

  Aanvang: 17.30 uur

 • Joey Blu & BluezBone (USA/NL)

  Aanvang: 19.00 uur

 • Tony Coleman (USA/ITA)

  & Henry Carpaneto 5Tet
  Aanvang: 20.30 uur

 • Bernard Allison Group (USA)

  Aanvang: 22.00 uur

Nico Duportal And The Rhythm Dudes (FR)

Top gitarist uit Frankrijk brengt opzwepende jump blues uit de fifties. Frankrijk is nu niet meteen het land dat we associëren met jumpin' ryhthm & blues en rock'n' roll. 

Maar wees gerust. Als je Nico Duportal bezig ziet en hoort, waan je jezelf in één klap vele jaren jonger. Al verschillende platen en honderden optredens lang wekt hij de muziek, waar wellicht onze grootouders op dansten tijdens hun jeugd in de fifties, op een bijzondere manier weer tot leven. Dit is niet zomaar nostalgie. Neen, hij is echt zo cool als hij eruitziet. Zijn muziek is aanstekelijk op een zeer onnavolgbare manier. Deze formatie is early rock ’n roll en rockin’ rhythm & blues uit Parijs. Zanger en gitarist Nico Duportal, geruggensteund door contrabas, piano, drums en blazerssectie, neemt ons mee terug naar de vroege jaren 50, de hoogdagen van de jumpblues. 

Nico is een zeer begenadigd gitarist en heeft daarbij een soulvolle stem. Zijn band bestaat stuk voor stuk uit sublieme muzikanten, waar live het plezier vanaf spat. Een concert van Nico Duportal & his Rhythm Dudes is één groot, stomend rhythm&blues feest!


Wij zijn blij met onze sponsors: